Vapepa-foorumi 23.-24.11.2019

Vapepa foorumi järjestetään 23.-24.11.Tampereella Poliisiammattikorkeakoulun tiloissa.

Osallistumismaksut vapaaehtoisille sisältäen ohjelman, ruoat ja mahd. majoituksen):  • lauantai – sunnuntai  60 e (sis. yöpyminen; 2 hh jaettu huone/solu) • perjantai – sunnuntai 100 e (sis. 2 yöpymistä) • lauantai – sunnuntai  40 e (ei yöpymisiä) • vain lauantai  30 e (ei yöpymisiä) Keskustoimikunnan jäsenten, Maakuntatoimikuntien puheenjohtajiston sekä kutsuttujen huomionosoitusten saajien osallistumismaksut hoidetaan koordinaation toimesta.

Ilmoittautumiset 5.11.2017 mennessä: https://www.lyyti.in/vapepafoorumi   Huom! Varaamme oikeuden tarvittaessa rajata osallistumisia, koska majoitus- ja osallistumismäärille eri ohjelmiin on kiintiöt.

Perjantai 22.11.

(klo 10-17 Valmiuspäällikkökokous) klo 17- Majoittautuminen

Lauantai 23.11.

(Klo 9-12 Valmiuspäällikkökokous) Klo 10-11:30   Tutustuminen Kalkun logistiikkakeskukseen (max. 25 hlö) klo 10-  Ilmoittautuminen ja majoittautuminen Klo 12-13   Lounas Klo 13-15  Työpajat kiinnostuksen mukaan:  Koulutusuudistus, Toimintalinjaus, OHTO, Poliisimuseo… klo 15  Kahvit Klo 15:30-17   Seminaari  Klo 18-20   Illallinen ja huomionosoitusten jako