Tämä tapahtuma on mennyt.

Taajamakurssi 24.-25.5.2019

Lue kurssista tarkemmin: https://www.pelastuskoiraliitto.fi/toiminta/koulutukset/taajamakurssi/

Järjestäjä: Länsi-Uudenmaan Pelastuskoirayhdistys ry

Paikka: Espoo-Kirkkonummi

Kohderyhmä:

Koirakot, joilla etsinnän perusteet (ilmaisu ja väh. etsinnän alkeet) hallinnassa. Ihmiset: Myös aloittelevammat toimijat, kartturit ja koiranohjaajat. Perusteet pelastuskoiraryhmän toiminnasta hyvä olla hallussa.

Ilmoittautumiset 26.4. mennessä osoitteeseen minnalofman@gmail.com

Ennakkotehtävät lähetetään, kun osallistuminen kurssille vahvistetaan, viimeistään 3.5.