Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomen Pelastuskoiraliiton sääntömääräinen vuosikokous pidetään 21.4.2018 klo 14 Kangasalalla (Mäkirinteentie 19).

Vuosikokouksessa käsiteltäviä asioita ovat tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastajien lausunnon esittäminen; tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen; toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä liittymis- ja jäsenmaksujen vahvistaminen; hallituksen puheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta; tilintarkastajien ja varatilintarkastajan valinta sekä kokouspalkkioiden vahvistaminen ja Pelastuskoiraliiton uusien yhdistyssääntöjen hyväksyminen.

Jokaisella liiton jäsenyhdistyksellä on oikeus lähettää edustajakseen yksi jäsen ja lisäksi yksi jäsen jokaista kymmentä voimassa olevaa koesuoritusta kohden. Kaikilla jäsenyhdistysten jäsenillä on läsnäolo-oikeus vuosikokouksessa.

Kaikki jäsenyhdistysten tapahtumat samassa kalenterissa

Jäsenyhdistyksiä pyydetään lähettämään tiedot omista tapahtumistaan osoitteeseen spekl@pelastuskoiraliitto.fi, jotta ne voidaan lisätä liiton tapahtumakalenteriin.

Tapahtuman tiedoista tulee käydä ilmi

  • tapahtuman nimi,
  • kuvaus tapahtumasta sekä tarvittavat yhteystiedot ilmoittautumista tai lisätietoja varten,
  • aika sekä mahdollinen kellonaika,
  • järjestävän yhdistyksen/tahon nimi,
  • tapahtumapaikka ja
  • tapahtuman www-osoite, jos sellainen on.

Liitto pyytää yhdistyksiä ilmoittamaan tapahtumiaan kalenteriin riippumatta siitä onko tapahtuma kaikille avoin. Mikäli tapahtuma on vain rajatulle yleisölle (esim. järjestävän yhdityksen jäsenille), osallistumisoikeudesta tulee mainita tapahtuman tiedoissa.