Oletko kiinnostunut pelastuskoiratoiminnasta? Oulun Seudun Etsintäkoirat OSE ry järjestää seuraavan perehdytyskurssin sunnuntaina 1.7.2018.

Ilmoittaudu tilaisuuteen sähköpostilla osoitteeseen jaana.pikkupeura(at)fimnet.fi 31.5.2018 mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös hieman itsestäsi ja koirastasi, sekä miksi pelastuskoiratoiminta kiinnostaa sinua. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot kahvitarjoilun vuoksi. Tilaisuuden tarkempi paikka ja ajankohta kerrotaan myöhemmin ilmoittautuneille, mutta tilaisuuteen pitää varata koko päivä.

Tervetuloa mukaan tutustumaan pelastuskoiratoimintaan!