Tämä tapahtuma on mennyt.

Mikkelin Seudun Pelastuskoirat ry järjestää pelastuskoiratoiminnan alkeiskurssin touko-kesäkuussa. Ensimmäinen kerta on 19.5. Kellonajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin linkin tapahtumasivulla.

Kurssi sisältää 5 harjoittelukertaa, ja kurssin hintaan sisältyy ensimmäisen vuoden jäsenyys yhdistyksessä. Kurssille mahtuu 6 koirakkoa. Ilmoittautuminen sähköpostiin mspeko.ry@gmail.com. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä vähän itsestäsi, koirastasi ja oletteko harrastaneet aiemmin jotain.