Tämä tapahtuma on mennyt.
Varsinais-Suomen Pelastuskoirat järjestää 9-11.8.2019 haku- ja jälkileirin Västankvarnissa Inkoossa. Leiri on avoinna kaikille Suomen Pelastuskoiraliiton alaisille yhdistysten jäsenille. Leirillä ei ole kouluttajia vaan ryhmäläiset auttaa toinen toisiaan treenien suunnittelussa ja toteutuksessa. Leirille mahtuu max. 40 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.6.2019.
Linkki sitovaan ilmoittautumiseen ja muuta tietoa: