Peko-kouluttajakoulutus

Kesto: 20.9. – 13.10.

Etäopiskelu 20.9. – 6.10.

Lähiopiskelu 12.-13.10.  joista la 12.10. teoria ja ryhmätyöskentely  ja su 13.10. käytännön harjoittelu, palautteet ja kurssin päätös

Ilmoittautumiset kurssille viimeistään 18.9.2019 minnalofman@gmail.com. Ilmoittautumiseen nimi, yhdistys, sähköpostiosoite (Myös he, jotka ovat jo tulostaan aiemmin ilmoittaneet)

Osallistujat: max. 6 henkilöä ja 3 – 6 koiraa sekä liittokouluttajia
Liittokouluttajien osallistumista ei ole rajoitettu (osallistuvat ilman koiraa)

Paikka (lauantai): Kaitaan koulu, Iivisniementie 1, 02260 Espoo
Sunnuntain harjoitusten paikka kerrotaan lauantaina kurssilla.

Huomio: Kyseessä uudistetun Peko kouluttajakoulutuksen pilotti.