Tämä tapahtuma on mennyt.

Keski-Uudenmaan Hälytyskoirat ry järjestää 23.2.2019 kaikille pelastuskoiratoiminnasta kiinnostuneille luennon, jolla käsitellään pelastuskoiratoiminnan pääpiirteitä. Luennon jälkeen on mahdollista hakea mukaan yhdistykseemme harjoittelemaan kevätkaudeksi. Yhdistyksemme harjoitukset sijoittuvat pääosin on Nurmijärven, Hyvinkään ja Espoon alueelle.

Luennolla käydään läpi mm:
– Mitä pelastuskoira tekee
– Mitä koiralta ja ohjaajalta toiminnassa vaaditaan
– Pelastuskoirakokeet
– Hälytystoiminta ja Vapepa
– Harjoitteleminen Kehässä

Luento järjestetään lauantaina 23.2.2019 klo 12:00 Nurmijärvellä. Luennon hinta on 10€.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Lisätietoja sähköpostitse: halytyskoirat@gmail.com.