SPeKL Hälytyskoirakoiden määrän nousu!

Yhteinen seminaari SPeKL testaajille ja kouluttajille, tavoitteena löytää yhdessä painopisteitä koulutuksiin, jotta läpimenoprosentti nousee.

Etukäteistehtävä:

Kouluttaja: Kerää huomioita koirakoiden etenemistä edistävistä ja jarruttavista tekijöistä yhdistyksessäsi.

Testaaja: Mieti kokeiden ja tarkastusten tuomat huomiot ja niiden vaikutukset koulutuksiin.

Paikka: Kaitaan koulu Espoo, Iivisniementie 1, 02260 Espoo

Ohjelma klo 9.30 -17.00

9.30 Saapuminen, kahvit

10.00- 10.30 Tilaisuuden avaus

Testaajan alustus päivään – Petri Koistinen

Kouluttajan alustus päivään – Hermanni Koli

Hälyryhmäläisen alustus päivään – Gabi Stubb

10.30- 11.30 Tilastot

Hylkäyssyyt, tilastot, muut kokeisiin/tarkastuksiin liittyvät yleiset asiat – Martti Koponen

11.30-12.30 Ryhmätyöt:

Ryhmätöiden tavoitteena löytää painopisteitä koulutuksiin, jotta läpimenoprosentti nousee.

• Kokeiden ja tarkastusten tuomat huomiot ja niiden vaikutukset koulutuksiin.
  • Huomiot koirakoiden etenemistä edistävistä ja jarruttavista tekijöistä yhdistyksessä.
  • Painopisteet koirille
  • Painopisteet ohjaajille
  • Painopisteet omaharjoittelu
  • Mitä jätetään pois?