Yhteystiedot‎ > ‎

SähköpostilistaKeskustelufoorumi

Sähköpostilistan kautta jaetaan tiedotteita liiton ja jäsenyhdistysten järjestämistä tapahtumista, kokeista, koulutuksista jne. ja keskustellaan pelastus- ja etsintäkoiran koulutukseen ja pelastuskoiratoimintaan liittyvistä asioista.

Kaikki pelastuskoiraliiton jäsenyhdistysten jäsenet ovat tervetulleita listalle!

Listalle liitytään joko

  1. tämän linkin kautta: http://groups.yahoo.com/group/pelastuskoira/
    (liittyminen sähköpostilistalle, mahdollisuus lukea vanhoja viestejä ja yahoolle talletettuja tiedostoja) tai

  2. lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen: pelastuskoira-subscribe@yahoogroups.com ja vastaamalla sähköpostilaatikkoon tulleeseen viestiin (pelkkä liittyminen sähköpostilistalle, sähköpostilista ei välitä liitetiedostoja)

Postituslistalle voi liittyä vain SPeKL:n jäsenyhdistyksen jäsenet omalla nimellään. Jos nimesi ei ilmene sähköpostiosoitteestasi, niin käytä yllä olevaa Yahoon linkkiä ja luo Yahoolle tunnus, jossa käytät omaa nimeäsi. Jos et halua että nimesi näkyy muilla Yahoon listoilla, niin luo ensin Yahoolle vaihtoehtoinen tunnus (Edit My Membership > add new profile ja nimi esim. kohtaan "real name") jota sitten käytät ilmoittautuessasi tälle listalle. Jos sinulla on kysyttävää tai listalle liittymisessä ongelmia, niin ota yhteyttä webmaster (at) pelastuskoiraliitto.fi

Tervetuloa!