Uusia työryhmiä Pelastuskoiraliitossa

lähettänyt Mika Soininen 21.12.2015 klo 1.30

Uusia työryhmiä Pelastuskoiraliitossa

Pelastuskoiraliiton hallitus on kokouksessaan 12.12.2015 päättänyt uusien työryhmien perustamisesta.
Huomioita työryhmille voi lähettää osoitteeseen spekl@pelastuskoiraliitto.fi

Meripelastus - työryhmä
 Meripelastusseuran ja Palveluskoiraliiton kanssa sovittu Meripelastusseuran ja koiratoiminnan yhteistoiminnan muutoksien suunnittelusta. Tavoitteena yksinkertaistaa koirakoiden käyttöä meripelastustoiminnassa. Työryhmään SPeKL edustajiksi Reija Stenbäck, Ari Haanperä

Koeohjemuutos - työryhmä
Työryhmän asialistalla muun muassa:
Raunioprojekti 2015-2016 tuonut esiin mahdollisia muutostarpeita koskien rauniosääntöjä.
Poliisin esitys haku ja jälki tulosten vaatimuksesta hälytystysryhmä koirakoille. Koesääntöjen tarkistus vastaamaan mahdollisesti muuttuvaa tilannetta. Koejärjestelmän tarkistus ennakoimaan esimerkiksi lisääntyvää koemäärää. FRF hallittavuuskoe.
Työryhmä: John Wedde, Stina Törnblom, Miia Halonen. Työryhmän mahdollista ottaa ryhmään mukaan vielä kaksi jäsentä. Lisäksi työryhmän mahdollista käyttää asiantuntijoita tarpeen mukaan.

Strategia 2017 – työryhmä
Pelastuskoiraliiton nykyisen strategia päättyessä 2016, aloitetaan strategia 2017 eteenpäin suunnittelu.
Nykyinen strategia löytyy täältä: http://www.pelastuskoiraliitto.fi/home/spekl-strategia-2013-2016
Strategia työryhmä: John Wedde, Mika Soininen, Minna Löfman, Martti Koponen, Anu Mustonen

Liiton säännöt - työryhmä
Liiton sääntöihin muutoksia vuosikokous edustuksellisuuden (koetulosten tuomat äänimäärät ja edustaminen valtakirjalla), puheenjohtajakauden pituuden sekä muiden esiin tulevien asioiden pohjalta.
Liiton säännöt työryhmä : Santeri Saarikko, Miia Halonen, Mika Soininen ja John Wedde.

Lisäksi jo aikaisemmin perustettu koulutustyöryhmä jatkaa koulutusten suunnittelua.
Tunnistusetsintä työryhmä on toistaiseksi sisällytetty koemuutostyöryhmään