SPeKL joukkue SPKL joukkuekatselmukseen 19.-21.9.2014 Outokumpuun

lähettänyt Mika Soininen 5.8.2014 klo 0.42

Olemme saaneet kutsun Palveluskoiraliiton joukkuekatselmukseen 19.-21.9.2014 Outokumpuun

Olemme saaneet kutsun yhdelle joukkueelle  (ryhmänjohtaja + 2-3 koirakkoa).

• Joukkueen tulee koostua Vapepan maakuntajaon mukaisesti oman toimialueen koirakoista.

• Joukkue voi muodostua myös yhden yhdistyksen koirakoista ja ryhmänjohtajasta .

• Mikäli olette kiinnostunut osallistumaan yhdistyksenne tai maakuntajaon mukaisesti kootulla joukkueella ilmoita siitä sähköpostilla spekl@pelastuskoiraliitto.fi 17.8.2013 mennessä. Laita ilmoittautumiseen joukkueen yhteyshenkilön yhteystiedot

• 17.8 mennessä joukkueen lopullinen kokoonpano ei tarvitse olla vahvistettu

• Joukkueeseen hakevien koirakoiden ja ryhmänjohtajan  kuuluu toimia hälytysryhmässä.

• Koiran tulee olla sosiaalinen.

• SPeKL hälytysryhmien yhteyshenkilö Saarikko yhdessä toiminnanjohtajan kanssa valitsee joukkueen. Joukkueeseen  ollaan suoraan yhteydessä 20.8 mennessä.

• Joukkueen kokoonpano ilmoitettava järjestäjille 31.8 mennessä

• Ryhmän kokoontuminen/harjoittelu ryhmänjohtajan katsomalla tavalla

Pelastuskoiraliitto  osallistuu osallistujien matkakustannuksiin. Joukkueen osallistumismaksun maksaa SPeKL.

Katselmuksen nettisivut löytyvät täältä: http://katselmus2014.popeko.com/katselmus2014/

Lisätietoja: Mika Soininen mika.soininen@pelastuskoiraliitto.fi 044-7681004