SPeKL Kouluttajaseminaari 7.-8.2. 2015, Kolari, Lappi

lähettänyt Mika Soininen 10.11.2014 klo 4.14   [ 7.1.2015 klo 2.20 päivitetty ]

SPeKL Kouluttajaseminaari 7.-8.2. 2015, Kolari, Lappi

Seminaari on täynnä.

Vuoden 2015 SPeKL kouluttajaseminaarin järjestävät yhteistyössä Oulun Läänin Pelastuskoirayhdistys ja Ylläksen Koirakerhon pelastuskoirajaos YLPE. Seminaarin aiheena on lumietsintä, jonka vuoksi seminaarin ajankohta on jo helmikuussa totutun kesäkuun toisen viikonlopun sijaan.

Kouluttajat:
Vesa Hiltunen, Rovaniemen poliisilaitos - päävastuu lumietsintäkoulutuksesta koirapuolen osalta
Sami Helander, Muonion poliisilaitos - MSO-etsintä ja tämä erityisesti talvietsinnän näkökulmasta
Lauri Ylimys ja/tai Antte Lauhamaa - tietoisku lumivyörystä

Kouluttajaseminaarin tavoitteet:
  Antaa tietoa etsinnän erityispiirteistä lumiaikaan niin taajamassa, maastossa kuin tunturiolosuhteissa sekä perustietoa kuinka lumesta etsintä koiran kanssa voidaan aloittaa.

Majoitus, koulutus ja ruokailut: Koulutuskeskus Kuerkievari, Kievarintie 5, Äkäslompolo

Seminaarin kesto: lauantai koko päivä, sunnuntai aamupäivä. Majoittuminen perjantai-iltana mahdollista.

Alustava ohjelma:
Seminaarin ohjelma sisältää pääasiassa luentoja sekä keskustelua. Lisäksi ohjelmassa lauantaina on ulkoharjoituksia (säävaraus). Koiralliset harjoitukset toteutetaan esimerkinomaisesti järjestelijöiden toimesta, seminaariosallistujat osallistuvat ilman koiraa.

Kustannukset:
SPeKL kustantaa viikonlopun koulutuksen, majoituksen ja ruokailun kouluttajaseminaariin osallistujille, yhteensä 26 henkeä.

Tarkempi ohjelma, sekä ajo-ohjeet lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

Lisätietoja: spekl@pelastuskoiraliitto.fi tai miia.halonen@pelastuskoiraliitto.fi