Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

SPeKL peruskoulutusmateriaali

lähettänyt Mika Soininen 10.11.2014 klo 1.22   [ 12.11.2014 klo 4.01 päivitetty ]

SPeKL peruskoulutusmateriaali

(Aiemmin infottu nimellä Pelastuskoiranohjaajan peruskurssi) 

Pelastuskoiraohjaajan peruskoulutusmateriaalin tavoitteena on antaa pelastuskoiraohjaajille perustietoa Pelastuskoiraliitosta, yhteistyökumppaneista, eri pelastuskoiralajeista sekä niiden harjoittelusta.
Lisätietoa täältä: http://www.pelastuskoiraliitto.fi/koulutukset/peruskoulutus

Koiranohjaajan peruskoulutus on tukimateriaali Pelastuskoiraliiton harjoitusryhmissä toimivien Peko-kouluttajien käyttöön.
Materiaalipakettiin on koottu erilaisia, myös vaihtoehtoisia koulutustapoja pelastuskoiran kouluttamiseen. Materiaali ei ota kantaa harjoitustapoihin ja -malleihin.

Peruskoulutusmateriaalia voidaan käyttää apuna yhden tai useamman pelastuskoiralajin harjoitteluun tutustuttaessa tai harjoittelua suunniteltaessa.
Lisäksi yhdistykset voivat suunnitella ja toteuttaa pelastuskoiran peruskoulutuksia käyttäen Koiranohjaajan peruskoulutuksen materiaaleja apuna tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. 

Materiaali on Pelastuskoiraliiton Peko-kouluttajakoulutuksen käyneiden henkilöiden käytettävissä.
Peko-kouluttaja: Voit tilata materiaalin spekl@pelastuskoiraliitto.fi

Materiaali tullaan esittelemään myös alueellisten Häly-kouluttaja koulutusten yhteydessä 

Materiaalia voi käyttää alueellisesti yhdistysten yhteishankkeina tai yhdistyksen omina koulutuksina ja kouluttajina toimivat yhdistysten Peko-kouluttajat tai alueen liittokouluttajat.
Mikäli yhdistyksessäsi ei ole Peko-kouluttajaa, voit olla yhteydessä alueesi Liittokouluttajiin Peko-kouluttajakoulutuksen järjestämiseksi tai pyytää kouluttajaksi Peko-kouluttajaa toisesta yhdistyksestä. 

Yhdistyksellä on mahdollista hakea avustusta koulutuksen järjestämiseen. Ohjeet avustuksen hakemiseksi: http://www.pelastuskoiraliitto.fi/koulutukset
Comments