SPeKL hälytysryhmäkoulutus

lähettänyt Mika Soininen 10.11.2014 klo 1.18   [ 19.12.2014 klo 2.06 päivitetty ]

SPeKL hälytysryhmäkouluttaja koulutus - koulutuspaikat varmistuneet

SPeKL hälytysryhmäkoulutukset alkavat alueellisesti vuonna 2015 kouluttajien koulutuksilla.

Yhdistyksiä pyydetään nimeämään osallistujansa SpeKL Häly-kouluttajaksi koulutustilaisuuteen 22.2.2015 mennessä sähköpostitse spekl@pelastuskoiraliitto.fi

Laita ilmoittautumiseen: osallistujan yhdistys, nimi ja sähköpostiosoite

Ilmoittautuneille ilmoitetaan tarkempi ohjelma ennen tilaisuutta.
Häly-kouluttaja koulutustilaisuudet (alustava aikataulu)

Pohjois-Suomi – päivämäärä ja aika sovittu alueellisesti

Itä- Suomi – 8.3.2015 klo 10.00-18.00 – Kotka, Hotelli Leikari, Haminantie 261,
www.hotellileikari.fi
Länsi- Suomi – 21.3.2015 klo 10.00 -18.00 - Turku, Sokos Hotel Caribia ,Kongressikuja 1

Etelä - Suomi – 22.3.2015 klo 10.00 -18.00 – Espoo, Scandic Espoo, Nihtisillantie 1

Tavoitteena on antaa hälytysryhmiin siirtyville henkilöille tietoa ja valmiuksia hälytyksissä toimimiseen: Koulutuksessa tutustutaan ja harjoitellaan etsinnän protokollaa sekä perehdytään koiran käyttöön erilaisissa maastoissa tapahtuviin etsintöihin.

Lisätietoa täältä: http://www.pelastuskoiraliitto.fi/koulutukset/haelytysryhmaekoulutus
SpeKL hälytysryhmäkoutuksia järjestetään jatkossa yhdistysten omina koulutuksina, Peko-kouluttajakoulutuksen mukaisina aluekoulutuksina tai yhdistysten yhteishankkeena.

SPeKL hälytysryhmäkoulutuksien kouluttajiksi tulevat yhdistysten nimeämät ja koulutustilaisuuden käyneet kouluttajat. Kouluttajat nimetään Häly-kouluttajiksi. Kouluttajaksi hakeutuvalta toivotaan kokemusta toimimisesta hälytysryhmässä koiranohjaajana, mutta mielellään kokemusta myös apuohjaajana / kartturina.

Häly-Kouluttaja koulutus järjestetään alueellisesti nykyisen peko-kouluttajakoulutuksen aluejaon mukaisesti. Tilaisuuden kesto on noin 8 tuntia. Koulutus sisältää materiaaliin tutustumisen. Tilaisuus ja ruokailu on osallistujille maksuton.

Peko - Koulutusalueet yhdistyksineen

1. Pohjois-Suomi: OSE, OLPY, YLPE, OPEKO, KuPe