Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Koeviikonloppu 28.–30.9.2012

lähettänyt Mika Soininen 9.8.2012 klo 2.07   [ 26.9.2012 klo 3.44 päivitetty ]

Tervetuloa SPeKL:n koeviikonloppuun syyskuun viimeisenä viikonloppuna
28.–30.9.2012 Palotaruksen leirialueelle Padasjoelle!

 
ILMOITTAUTUMISAIKA LOPPUNUT

Viikonlopun aikana järjestetään haku- ja jälkikokeita seuraavasti:

HAKU pimeä: pe + la

HAKU päivä: la + su

JÄLKI pimeä: la

JÄLKI päivä: su

Pimeäkokeet alkavat n. ko 19.30 ja päiväkokeet klo 9.00

HUOM: Jokainen koeosallistuja valmistautuu olemaan maalihenkilönä vähintään yhdelle koirakolle.

Ilmoittautuminen kokeisiin tapahtuu seuraavasta linkistä: www.pelastuskoiratlup.net/koeviikonloppu2012

Iloisin kevätterveisin, LUP ry:n porukka

LISÄTIEDOT:

Kirsi Kajander
kirsi.kajander@elisanet.fi
050 346 5807


Ilmoittautumisaika on poikkeuksellinen: 10.8.–10.9. ja ilmoittautumislinkki on avoinna tuon ajan. Samalla ilmoitetaan yöpymistarpeesta, ruokailuista jne.

RUOKAILU ja YÖPYMINEN

Palotaruksella on mahdollisuus ruokailla pientä korvausta vastaan. Lisäksi paikalla on kanttiini, josta voi ostaa kahvia, teetä, leivonnaisia ja muuta pientä purtavaa. Kanttiinissa käy maksuvälineenä vain käteinen.

Koeosallistujat voivat yöpyä koiran kanssa pienissä 2 hlön mökeissä. Hinta on 15€/yö ja 25€/2 yötä. Palokärki-päärakennuksessa on myös muutama huoneita, mutta koiria ei saa tuoda sisätiloihin.

ROMPETORI ja VAIHTOPÖRSSI

Viikonlopun aikana voi myös päästä eroon tarpeettomasta tavarasta tai hankkia lisää tarpeellista… Kaikki osallistujat voivat tuoda koeviikonlopun rompetorille tarpeettomia koiratarvikkeitaan. Joku toinen voi tarvita juuri sitä, mikä itselläsi vain pyörii nurkissa tai täyttää kaappeja. Lisäksi nettisivuille avataan ns. vaihtopörssi. Jos sinulla on jotain hieman arvokkaampaa tavaraa, jonka haluaisit myydä eteenpäin, voit ilmoittaa siitä vaihtopörssissä. Sitä kautta vanha ja uusi omistaja voivat sopia maksuista jne. ja suorittaa tavaran vaihdon Palotaruksella. Luonnollisesti voit ilmoittaa täällä myös tavaroista, jotka haluat lahjoittaa eteenpäin, mutta ne ovat esim. niin suuria, että ei kannata turhaan mukana raahata, jos kukaan ei ilmaise kiinnostustaan etukäteen.

Comments