Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Käyttäytymisketjut ja sujuvuus- koulutus 12.12.2015 Liedossa

lähettänyt Mika Soininen 10.11.2015 klo 2.09

Käyttäytymisketjut ja sujuvuus- koulutus 12.12.2015 Liedossa


 Rulla- ja kertova ilmaisu ovat useasta eri käyttäytymisestä koostuvia ketjuja. Ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki - siksi paitsi jokaisen ketjun osan myös siirtymisen osasta toiseen on oltava sujuvaa.

Jirka Vierimaa kouluttaa Liedossa lauantaina 12.12. kello 12 - 16 aiheesta käyttäytymisketjut ja sujuvuus. Päivä alkaa luento-osuudella ja harjoitusten suunnittelulla. Tämän jälkeen harjoitellaan käytännössä suunnitelman mukaisesti ja sitä hioen ja muokaten. Koulutuksessa työskennellään ryhmissä, joista kukin kouluttaa yhtä koiraa.

Päivän aikana ei keskitytä ilmaisukäytöksen harjoitteluun vaan käyttäytymisketjujen kouluttamiseen. Koulutuksen tarkoitus on harjoitella kouluttamista, käyttäytymisketjujen muodostamista ja sujuvuutta. "Hyödyttömiä" ketjuja kannattaa kouluttaa: niiden avulla ohjaaja oppii opettamaan käyttäytymisketjuja ja koira oppii ketjuttamaan erilaisia käyttäytymisiä toisiinsa.

Koulutuksen hinta on 15 € oman koiran kanssa ja 5 € ilman omaa koiraa. Koirakkopaikkoja on 12. Jokainen osallistuja pääsee siis harjoittelemaan myös käytännössä, joten osallistuminen kannattaa myös ilman koiraa.

Ilmoittautuminen viimeistään 6.12. elisareunanen@gmail.com
Comments