Etusivu‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

ESPY kutsuu koiria ja karttureita hälytysryhmän harjoituksiin

lähettänyt Mika Soininen 17.9.2012 klo 5.07   [ 2.10.2012 klo 3.31 päivitetty ]
ESPYn hälytysryhmä kutsuu hälytysvalmiita koiria ja karttureita osallistumaan hälytysryhmän kuukausiharjoituksiin.

Toiminnanjohtajan yhdistysvierailujen yhteydessä on noussut esiin uusien yhdistysten tarve saada hälytysvalmiille koirille pitkäkestoisempia, todellista tilannetta vastaavia harjoituksia. ESPYn hälytysryhmä päätti ottaa tästä kopin ja esitämme maanlaajuisen kutsun omiin kuukausiharjoituksiimme.

Mukaan pyritään tilanteen mukaan mahduttamaan 2 koirakkoa per harjoitus. Karttureiksi mahtuvat kaikki halukkaat.
Osallistuvan koirakon on tuotava mukanaan kartturi. Podemme tällä hetkellä harjoituksissa kartturipulaa, emmekä voi tarjota vierailijoille kartturia, jollemme saa tilalle kartturia omalle koirakolle. Koirakon tuoma kartturi menee aina jonkun muun kanssa ja vieraileva koirakko saa ESPYn kartturin.


Koirakon on täytettävä liiton hälytyskriteerit. Jos koiran loppukoe on jäljeltä, tulee sillä olla vähintään peruskoe hausta tai raunioilta (emme yleensä voi tarjota puhtaita jälkiharjoituksia).

Kartturi voi olla harjoittelija.

Harjoitusten ajankohdat näkee sivulta:  http://www.espypelastuskoirat.net/koppi.htm
 
Ilmoittautuminen ja lyhyt kuvaus koirakosta vähintään kaksi viikkoa ennen harjoitusta osoitteeseen juha.loytolainen@gmail.com

Jos ilmoittautuneita tulee useampia kuin harjoitukseen mahtuu, valitsemme osallistujat ottaen huomioon harjoituksen sopivuuden koirakolle (tämän vuoksi lyhyt kuvaus). Etusija on uudempien yhdistysten koirakoilla.
Comments